1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Dessa är goda att servera med en klick grädde och hemmagjord chokladsås. Kokosmuffins med mörk choklad, 12-16 st beroende på form4 dl vetemjöl special4 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker0
Att raggmunk dessutom är så himla gott med en bit fint fläsk till gör ju inte det hela sämre. Man har ont om tid i bland och då finns det rätter som är riktigt bra att ta till för att få lite omväxling
Knåda degen kraftigt i några minuter såatt glutentrådarna blir starka. Tillsätt vatten, olivolja och salt (eventuell honung om du vill ha det) och vetemjöl, lite i taget
Så nu ni ska ni ge er ut att leta upp den där lergrytan som ni har någonstans i era gömmor för den är minsann på väg tillbaka Här kommer ett brödrecept där man använder just lergrytan
Uppskattades även av hunden som troget satt och väntade på en tappad köttbit. Tänk så länge jag har stekt köttbullar, blandat smet och avsmakat, kan inte riktigt få den där goda smaken
Trasa köttet med två gafflar och vänd runt i den återstående vätskan. Slå på mörk ök och bbq-sås. Hacka den röda chilifrukten och strössla över – ta så mycket chili du vill beroende på hur het mat du gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.