Sista natten nu då, sen blir det ledig helg. Det är tydligen något som går på skolan. Fyll tortillasen med kycklingröra, lägg i ugnsform med skarven nedåt
Om ingredienslistan känns avskräckande lång, så kan till och med jag, som annars helst inte skriver om sådant, rekommendera att ni botaniserar bland de olika smaksatta varianterna på crème fraiche som finns i mejerihyllorna i våra matbutiker
De är lätta att variera i smaken med olika kryddor och kryddblandningar, och med olika tillbehör. Den här gången använde jag en kryddblandning som jag fått av bästa vännen Stina uppe i Luleå, och som jag tror att hon köpt på någon marknad
Laxsoppa återkommer jag till hela tiden, älskar verkligen lax och att kombinera den med grädde eller kokosmjölk och saffran i en soppa blir verkligen gott
Satt som en smäck. Som sagt så bjöds det på veganmat i lördags, och trots den triumf som infann sig med bönchilin så ville jag även bjuda på en efterrätt
Det blev Pasta Carbonara, med en rejäl parmesanhög, till middag igår (och lunch idag, givetvis) och en flaska av den alkoholfria sommarfavoriten Fentimans Ginger Beer, som finns att köpa på bl a Systembolaget
Antingen att doppa kräftstjärtarna i eller att breda på ett gott bröd och äta till. Men jag tänker mig att man kan blanda varm, nykokt färskpotatis med peston och blanda runt ordentligt för att få lite smak på dessa i mitt tycke menlösa knölar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.