Sista dagen är riktigt rolig, dels åker man igenom Österrike (eller Schweiz om du ska åt Rivieran till) vilket är rätt häftigt, men sen vet man ju också att när dagen är slut så är man framme
Denna kräm kan man variera till oendlighet genomatt använda olika chokladsorter. Sist blandar du i både vaniljsocker och grädde och vispar tills krämen är genomblandad
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Det här bjöd jag bland annat på igår när våra goda vänner var över på en fredagsöl med lite plock till
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Då hoppas vi innerligt att ni orkat ta er igenom hela konkarongen och att ni dessutom blev inspirerade och sugna på att införskaffa, och använda, en röklåda
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.