Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Man kan knyta eller stänga tyllpåsen tillsammans med dom andra så att dom hålls kvar. Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Detta är en väldigt indisk dessert som smakar indiskt och därför förtjänar den en plats på bloggen, trots att den inte hamnar bland mina personliga favoriter
Det är jättemysigt att grilla på hösten och även på vintern. Här gjordes ett ganska enkelt bröd, och det går säkert att hitta andra varianter som blir ännu bättre
En förskola är väl inte det bästa stället att hålla till på om man vill bli frisk fort ( vilket jag behöver bli då jag ska göra ett litet ingrepp i morgon och inte vill komma dit sjuk ) eller smitta andra för den delen
Smaka av med salt och eventuellt mer lime och sambal. Vi börjar festrapporten med att bjuda er på efterrätten vi serverade, den hette något så tjusigt som "Flan" vilket helt enkelt är en en spansk version av brylépudding
Mosa sedan getost, honung och crème fraiche till en slät kräm, smaka av med flingsalt. Det här inlägget är i samarbete med The WineagencyJag tycker om att sätta guldkant på vardagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.