Men idag kände jag för att prova ett kakrecept som faktiskt följde med stämplarna. Ät dem sen som de är eller gör en fyllning och montera kakorna två och två
Ha en trevlig dag vänner. Två bitar tryckte jag i mig och jag fullkomligt njöt av varje smula, det går liksom inte att göra annat när hela munnen fylls av mörk len choklad, knapriga sötsalta nötter och en luftig chokladbotten, somatt kliva rakt in i chokladhimlen
Särskilt inte när min ugn har gått sönder vilket jag förträngt i typ tre veckor men nu börjar det verkligen irritera mig så jag måste verkligen ringa en elektriker eller…ugnsfixare eller nåt (vem ska man ringa för att fixa trasiga ugnar
Jag har läst olika teorier om detta sätt att äta, där en sida säger att kroppen får vila och rena sig med juicer, smoothies och enkla soppor som är lätt för kroppen att bryta ner med mycket näring
Kanske det enda jag tror mig sakna under sommaren är fredagskänslan, men å andra sidan är det ju denna tid fredagskänsla var och varannan dag, så egentligen att det nog bara är ett sätt att lura mig själv, att få det att kännas bättre att komma tillbaka till vardagen än vad det faktiskt är
Blanda ihop allt och låt stå och tjocka till sig över natten eller i alla fall ett par timmar. Jag äter ju i normala fall knappt frukost alls förutom på helgerna, eftersom jag brukar hålla mig mätt på kvällsmålet väldigt länge
Senaste matbloggsträffen arrangerades hemma hos Johanna i hennes nya, fina lya. Pajen kan ätas både varm och rumstempererad, men med fördel samma dag, den var inte riktigt lika god efter en natt i kylen
Jag ska laga maten och i dag var första dagen på mitt nya jobb - jag ska bli mattant. På Rydboskolan i Åkersberga bakas bröd varje dagJag har fått ett fantastiskt fint uppdrag att tillfälligt arbeta i köket på Resarö skola under en månads tid
Det gäller det nya (nåja) jobbet. Somatt stjäla godis från ett barn, fast lite tvärtom. Det bestämdes att vi skulle ha en liten intern fika på vår lilla avdelning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.