Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Mitt knep för att få dem på det senare viset är atttillsättavaniljkrämi smeten. Du som tempererar kommer att få choklad över, men det är svårare att temperera små mängder
Att gå uppivikt kan vara ett lika stort problem för många som att gå ned ivikt för andra. Nog att kommentaren ”Ät mer” kan kännas provocerande, men det är faktisktlösningen
Av förra årets flaskor hann viintedrickaupp dem och de har vi testat nu när det var literuggigt ute och ja den är godare i år när den stått tillsig på flaskorna
Vet att många nu för tiden strävar efter att gå ner ivikt och det finns ju hur mycket tips som helst om det på nätet, men det finns tyvärr interiktigtlika mycket fokus på tips hur man istället går uppivikt
Sen förstår jag självklart att alla inte har samma målsättning som jag och tycker det ser konstigt (och ohälsosamt) ut när man är så deffad, men i och med att en del av det jag jobbar med är att coacha fitnesstävlande så kommer det dyka upp en hel del såna bilder på bloggen under året
Du ska kunna vända skålen upp och ner utan att maränger rinner. Koka upp blåbär och strösocker i en kastrull, mossa bären och om du vill ha en fin kräm får du sila bort skal och ev kärnor ( om du använder andra bär än blåbär )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.