Vi kom fram till att det är många maträtter man ofta gör bara en gång, det är egentligen inte så många recept som görs mer än än gång varken hemma hos dom eller här hemma hos oss
Det blir lätt att så'nt står och blir gammalt i kylen annars och bara tar upp plats. Denenklasåsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kyckling och ävenden rostade potatisen om man så vill
Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Har man för många olika smaker så kan det lätt bli konstigt, och istället för att smakerna lyfts fram så kan dem försvinna och tårtan blir smaklös
En helg när livet är sådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får enatt kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Kör ihop pajdegen och tryck ut i formen. Tärna kycklingen och stek den med salt och peppar. Häll över de sedan i kastrullen tillsammans med lite margarin
Som ni kanske förstår så gillar jag att panera i grillchips och det fanns med i dagens recept också. Tycker att det ger väldigt mycket smak och krispighet
Mattias var ute med barnenen sväng och Kiron åkte skidor, första gången för denna vinter. Idag var det en vecka sen jag opererades, gått så fort men ändå känns det längre sen
Här kommer en helt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Det som är så speciellt för den här maten är attden har djärva smaker som bittert och kryddigt och det är på grund av att man använder otroligt mycket vitlök, chilipeppar och den speciella smaken som man får av Sichuan peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.