Det blir såååååå lätt att spritsa med och smakar gudomligt. Jag ville testa något nytt, en fräsch kräm som inte smakar för söt men inte blir för sur heller
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
-Färdig saft smakar bäst när den fått mogna lite. Det är safttider, både för att dricka och göra saft. Både citron och ingefära lindrar halsont och tillsätter man lite honung så lindrar den hosta och smakar betydligt bättre än köpta hostmediciner
Testade att laga något som jag länge funderat på, men som jag trodde skulle vara svårt. Jag gjorde dem vegetariska eftersom vi skulle ha fisk och skaldjur till, men det går att ha i lite hackade räkor eller crabsticks om man vill
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Jag måste erkänna att detta var riktigt jobbigt som förstagångshummerkokare
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.