Nu börjar det närma sigden varma goa tiden då det är dags att byta till sommarsovsäck. Det innebär också att det ställs andra krav på maten man har med sig på paddelturerna
Den underbara doften när man vaknar på morgonen och älsklingen har startat perkolatorn, denfantastiska samvaron med vänner kring en kanna mörkrostat en onsdag kväll, kaffetåren på maten som ger energin åter, denlillakicken jag får av attsitta en tidig morgon med en kopp svart framför mig och skriva ett blogginlägg och göra mig redo för en ny dag
Iden här rätten har jag kokat svart risi kokosmjölk för att få ett sött och klibbigtris. Det började med attfinastemissMeisterskickade ett kuvert med kryddan tillPickipicki
En ekologisk glögg finnsatt köpa för den som tänker miljömedvetet. Men nu var det inte det som inlägget skulle behandla utan faktiskt det faktum att det är hög tidatt sätta sin egen glögg
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.