Bryn kött och lök och lägg efter hand över i en gryta. Servera grytan, överströdd med klippt persilja, tillsammans med pressad potatis eller ris och haricots verts
Afrikansk biffgryta bjöd pappa på i helgen. Nuförtiden skulle vi nog dessutom tala om nordafrikanskt, sydafrikanskt eller västafrikanskt osv om de olika köken i Afrika för de skiljer sig åt beroende på geografin och lokala råvaror samt varifrån de fått influenser när det gäller det kulinariska
Marockansk gryta med märgpipa från Malma Gård och hur mycket kryddor som helst. Det är en himla massa kryddor i grytan så det behövdes två shotglas för att få plats med allt
Börja med att skära upp zucchini och aubergine i mindre bitar. Gryta med smak från Mellanöstern. Vi fortsätter på temat gröna februari och denna morgon får ni lite influenser från mellanöstern
Bara följ receptet – och så kan du servera en rätt från Brasilien. Det här receptet, Feijoada, har legat som utkast i över ett år och det beror inte på att det inte smakade bra, för det gjorde det, men bilden
Råkade ha några ugnsbakade och skalade små knubbiga rödbetor över från en tidigare middag, så det gick ganska fort att svänga ihop en deg som fick sova i kylskåpet över natten
1. Heat olive oil in a large pot over medium. Saute the onion for several minutes till softened. Add the garlic and saute for another minute till fragrant
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.