Vi började med denna goda förrätt som jag improviserade fram – med gott resultat och till varmrätt hade vi den ljuvliga lavendelkycklingen, ugnsbakade potatisslantar, en reducerad sås på skyn och haricot verts
Servera räkspettenmed en klick aioli och vitlöksbröd. Du behöver4-6 räkspettCa. 1 kg färska räkor2 vitlöksklyftor, pressade1 liten röd lök, finhackad1 jalapeno, finhackadOlivoljaSalt och pepparGör såhärMarinera räkorna med vitlök, röd lök, jalapeno, olivolja, salt och peppar
Smaka av med salt. Toppa moussen med de heta räkorna och servera som drinktilltugg eller förrätt. 11 lime, finrivet skal och saft1 Gröp ur avokadorna med en sked. 2 Vänd ihop räkorna med chili, koriander, finrivet limeskal (endast det gröna) och limesaft
Fyll tortillabröden med den färgglada salsan och servera medräkspetten. Krydda räkorna med kryddmixen i en skål och se till att kryddan blir jämt fördelad
1 kg räkor med skal. Skala räkorna. Trä upp räkorna på spetten. Rör samman dippsåsen. Smaka av. Fördela dippen i 12 portionsglas och sätt ner ett spett i varje glas
Vi började med grillade räkspett och sallad till förrätt, till varmrätt åt vi grillade karrekotletter och bulgursallad, till efterrätt blev det chai-te och banankaka med citrusglasyr
Gröp ur fruktköttet och mixa det med buljong, citronsaft och skal. Smaksätt med salt och peppar. Täck med folie och ställ moussen kallt att stelna i ett par timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.