Varmrökt sikröra medpepparrotoch gräslök. Forma runda bollar, i storlek med ping-pong bollar, av fiskköttsmeten och vänd dem därefter i dill-gräslöksblandningen så att örterna fäster sig runt hela "bollen"
Lägg sillfiléernamed skinnsidan neråt. Jag föredrar att äta den stekta sillen kall om jag väljer att ät den som frukost, men den går även bra att värma om man hellre föredrar det
Det kan låta konstigt medsill som smakar av bacon ochpepparrot men oj så gott. Här serveras västerbottenpajen med en av mina två favoritsillsorter - nämligen årets
Idag blev det varmrökt lax med färskpotatis, kokt sparris och en romsås till middag. 2 dl creame fraiche (34%)½ hackad gul lök½ burk röd rom (40g)Rör runt och låt stå kallt innan servering
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissallad med alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.