¨AW med Rosé på Ateljén – Coming Up – BARCELONA !!! – Sötstark Marinerad Fläskfilé med Varm potatissallad o Hallon/Rabarbermaräng

Ingredienser

  • och
  • Stekpannan står i vatten idag, uteblir därför bild ;-)
  • 500 g fläskfilé marinerade jag så här:
  • 2,5 dl must eller cocacola
  • 1-2 tsk sambal oelek
  • ½ msk kinesisk soja
  • 1 klyfta pressad vitlök
  • ½ dl rapsolja
  • färsk potatis
  • 1 block fetaost
  • 1 burk oliver
  • 1 ask soltorkade tomater
  • 1 päron Skölj och dela potatisen på mitten, koka den och låt den svalna något.
  • päron
  • Dressing
  • olivolja
  • balsamico
  • 6 äggvitor och vispa i lite socker, toppa formarna med, in i ugnen i ca 225 g några minuter, det går fort !

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.