Sedan på med bär, glass och lite smält choklad. Jag hade köpt hem hallon och jordgubbar som jag hade tänkt äta med lite vaniljglass, men så bakade jag också några havreflarn som jag stoppade ner som en liten skål i varsitt cocktailglas
Garnera med hallon, blåbär, mandel och den rivna chokladen. Blanda ingredienserna i en mixer men spara hälften av glassen och lägg den i botten av dessert-skålen
Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Bär till garnering tar man vad man har tillgång till, men det går även bra att använda sig av olika frukter istället
Hoppas ni hade en fin och mysig första advent. Vädret kunde väl ha varit mer juligt att önska men samtidigt var det riktigt mysigt här inne i stugvärmen med tända ljus, varm glögg och adventspyssel när blåsten tog i och regnet slog mot fönsterna
Slå upp bär. citronsaften tillsammans med skal och socker. färska bär. äggulor och grädde samman. varma citronsaften i kastrullen med äggulor och grädde
Koka ihop och låt koka så att det reduceras ner till ungefär hälften. Steak minute. Ta bort kastrullen från vattenbadet och häll sakta ner det smälta smöret i en fin stråle under vispning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.