Det är sällan jag bakar nu för tiden. Det blirlite då och då men tyvärr för sällan om ni frågar mig. Med tanke på att vissaifamiljenintegillar att äta fika för ofta får jag hejda mitt bakande och när vi väl fikartillsammansblir det istället att vi köper något gott
Om det är något ni ska göra med sommarens bär så är det den här pajen. Den är gudomligt god. Pajen är fylld med mazarinfyllning och valfria bär och toppad med smulor
Glöm det dåliga samvetet och gör den här bärpajen med just mandelmassa i pajdegen. Var det någon mer än jag som köpte mandelmassa ifebruari och som sen inte orkade baka semlor
Här har vi en härlig och finbärpaj där jag valt att ha både jordgubbar och hallon med. Jag älskar sommaren och alla de här somriga bakverken jag "får" baka
Arbeta ihop degen och tryck ut den i en pajform. Vispaäggvitantill hårt skum och vänd ner sockret. Fyll pajskalet med bären (stora jordgubbar bör skivas) och bred marängen ovanpå, alt
Lättgjord paj med både hallon och jordgubbar och ett täcke med knäckiga smulor på toppen. Jordgubbarna kan bytas ut mot blåbär och varför inte prova med svarta vinbär eller rabarber
Blanda ihopsamtligaingrediensertill smuldegen. BärpajDu behöver. Blanda bären med socker (och maizena om du har frysta bär) och lägg i en ugnsfast form
Bärpaj med kvargfyllning. I dag är det fredag och helgen bankar på dörren och därför tänkte jag ta och bjuda er på en riktigt lättlagad dessertpaj till kaffet
Detta receptet har publicerats här på bloggen tidigare men det tål att upprepas. När man intevill stå i köket och baka dagen lång så är detta snabba recept guld värt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.