Att få till en perfekt vegetariska burgare kan vara lite klurigt. Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd
Det är inte mycket som kan mäta sig med en hamburgare, om man gör den på rätt sätt. Många blandar i lök, ägg, ströbröd etc i sin färs & sen jobbar in den i färsen, det är för mig helt galet
Det ska vara stans bästa burgare. Det buzzas mycket om Lily's Burger just nu. Det kändes rätt att ta med min underbara vän Rose-Marie dit med tanke på hennes amerikanska bakgrund
Servera burgarna med avokadomos, skivade tomter, salladslök och bröd. Grilla eller stek burgarna cirka 3–4 minuter på var sida och pensla med barbecuesås mot slutet
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.