Det är så här jag tycker maten är som godast och får på köpet ett lågt GI. Personligen saknar jag inte pastan, potatisen, brödet eller vad man annars hade haft till
Deg200 g mjölk, kall [2 dl] 30 g jäst 480 g vetemjöl, kallt [8 dl] 40 g strösocker, kallt [0,5 dl] 20 g osaltat smör, rumstempererat 110 g ägg [2 st] 500 g smör osaltat, för inkavling. vaniljkräm90 g äggula [6 st] 130 g strösocker [1,5 dl] 40 g majsstärkelse, majsstärkelse [0,75 dl] 1 vaniljstång 375 g standardmjölk [3,75 dl] 30 g osaltat smör. glasyr1 dl florsocker 1 msk vatten
Medan solen och värmen ännu hänger kvar passar vi på att njuta av den så länge det går. Rhode Island- och Mango Raja-dressing är perfekta dressingar att ha till salladen
Kall öl tillmaten känns verkligensom ett måste i värmen. Pintxos är en ny bekantskap för mig, men nu när jag läst på vet jag att det är små tapasliknandetilltugg från Baskien, ett litet område mellan Spanien och Frankrike, som nästan alltid har en bas av tunt bröd
Salta och peppra dem och stek dem tillfin färg. Lägg dem sedan i en ugnsform. Vispaihop mascarpone, grädde, crème fraiche, sambal, mango chutney och buljongtärningar och koka ihop
Bästa betyget från dottern. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag tillNilla'sKitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.