Skivazucchini, paprika och rödlök och fördela över pizzan (ta inte för mycket för då blirpizzan blöt, spara grönsakerna och använd till annat) Fördela mozzarellan jämt på båda pizzorna
Dessa pizzorna, alltså. Lite mer som italienskapizzor än svenska (ni som varitiitalien vet att pizzorna där går inte att jämföra med det svenska utbudet)
I veckan gjorde vipizzainte bara en gång utan två, bara för att det var så gott. Det är så bra med hemmagjord pizza för det första så blir det precis som man vill och för det andra lägger man på allt man tycker är gott eller det man har hemma
Det ska vara stansbästa burgare. Det buzzas mycket om Lily's Burger just nu. Det kändes rätt att ta med min underbara vän Rose-Mariedit med tanke på hennes amerikanska bakgrund
BästaMaria lärde oss att baka bröd snyggt och göra godaste pizzan. Vi var bästa sortens gäng. Ser ni den färdigalimpan längst ut med frön mest på toppen
Historien är att Peppe som driverbageriet var den som började med stora amerikanskachokladmuffinsistan och detta har sedan utvecklats till att bageriettill stor del bakar det mesta man kan tänka sig
Salta och peppra dem och stek dem tillfin färg. Lägg dem sedan i en ugnsform. Vispaihop mascarpone, grädde, crème fraiche, sambal, mango chutney och buljongtärningar och koka ihop
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Jag valde idag att toppa pizzan med tomatsås, grilladkycklingfilé, röd lök, mager ost, pinjenötter och basilika men du kan självklart toppa den med dinafavoritingredienser, låt fantasin flöda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.