"Snittet för den Glutenfria Kladdkakan blev 4,6/5Den här är definitivt den lättaste glutenfria kakan jag någonsin bakat, den ska jag göra om och om och om igen
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Låt svalna innan du skär av locket och fyller semlorna. Förra veckan köpte jag och F årets första semla men som vanligt blev vi inte helt nöjda så det var bara att göra egna för då VET jag att de är perfekta
Och de är värda att lyftas fram igen för de här semlorna blev verkligen jättegoda. Det var en bagare där som bidrog med sitt bästa recept på dessa små godingar och därför ville jag testa det eftersom bagare ju är att lita på, särskilt i semmeltid
Idag har jag bakat fastlagsbullar, eller semlor, och använde då Roy Fares recept. Aldrig tidigare har jag lyckats få bullarna så fluffiga och fina som de blev nu
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.