Varken kesella eller sambal oelek går att få tag i som ekologiskt. 1 burk lätt kesella (använd inte fullfettvarianten, den är grynig och inte alls lika god)½-2 msk kallpressad olivolja (beror på hur mycket fett du vill ha och vilken konsistens du vill ha på dippen). 1 tsk sambal oelek (mer eller mindre, smaka av så att det blir lagom starkt för dig)1 kryddmått salt (smaka av så att det passar dig)Blanda ingredienserna och servera med grönsaksstavar och njut av hur gott det är och hur glad din kropp blir över alla proteiner och nyttiga fetter den får
Att brygga sitt eget öl eller vilket öl som helst förresten verkar innebära en lie genom en djungel av information om sorter, olika slags malt och humle, temperaturer och annat
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar. Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.