Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Fotograf. Eva Hildén Smith. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Värm ugnen till 175º. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på strö bröd. Första lagret. Blanda mjöl, smör och pekannötter (spara lite nötter till garnering)
Själva kolasmeten är faktiskt bara gjord på dadlar och det är helt otroligt att den kan få den där kolakonsistensen och smaken utan en gnutta socker, nästan bättre än originalet och farligt god
Vi är många som har som mål att må bättre, kanske gå ner i vikt, bli mer energisk. Denna presenteras i boken Ät bättre och lev längre med sirtmat av Aidan Goggins och Glen Matten
Ett bättre alternativ. 18 Mars 2016 /. 20. 32 /. Mat & Bak - Recept,. livet. /. Lchfbröd,. kesobröd. Permalink /. 1. Jag är jätte svag när det kommer till bröd
Idag bjuder vi på ett av Ninas goda recpet Bättre kycklinggryta. Matlagarna har två favoriter och det är Leila som bakar och kostrådgivaren Nina Ekelöf
Glad påsk till er alla. Lite sent, men jag har haft en underbar helg med familjen och helt enkelt inte hunnit uppdatera bloggen med allt gott jag har bakat och ätit
En lyxig treat och en lite bättre mjuk kaka helt enkelt. . Flera öppnade burkar med jordnötssmör fanns i min mormors skafferi som hon inte visste vad hon skulle använda till och det kryllar av svenska äpplen just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.