Jag har inte varit jätteflitig med att baka under sommaren, men lite har det väl blivit. Ett par smulpajer (både ”vanliga” och glutenfria), frukostbröd, och så har jag försökt mig på surdegsbröd
Imorgon åker jag och David till New York och jag är i full färd med att packa och baka. Är det värt att gå miste om flera månaders hårt slit genom att du vill unna dig allt "gott" undersemestern
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Eftersom jag gillar rätter som lagas i ugnen så fick det bli en i dag, kyckling fanns potatis fanns grädde fanns och kryddor fanns, hittade lite chips och så blev det en gratäng…
Under fisken gömmer sig smakrika grönsaker. Här kommer ett recept på en riktigt god fiskrätt. Den innehåller visserligen (den enligt mig dyra) créme fraiche ersättningen sour supreme, men den blev så god att det helt klart är värt det
-) Så här gjorde jag. Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Jag hittade både skor, underkläder och ett gäng med nya tröjor att fylla garderoben med. Ja, jag vet, det har varit ovanligt tyst här på bloggen den sista veckan, men det finns så klart en rimlig förklaring till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.