2 2 port ris 250 g champinjoner 140 g tärnat bacon 300 g strimlad kycklingfilé 1 tsk smör salt och peppar 1 dl vatten 2 dl rödvinssås 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
I morse tog jag faktiskt bussen till jobbet för bilen var översnöad och det fortsatte snöa, det blåste och drev och var ett riktigt skitväder rent ut sagt
och jag verkar ha en förkärlek för att smaksätta den med apelsin. Enkelt serverad med en god sallad med rödbetor, haricotes vertes och lite fårost i en vinegrette med lite fårost till
mycket persiljagul löktomatzuccini (eller gurka - men jag har överproduktion från lotten)paprika+rikligt med pressad citron och olivoljasaltFinhacka grönsaker och blanda med den kokta bulguren
Idag serverades kyckling- ochbacongryta här hemma. Jag var faktiskt lite rädd för vad barnen skulle säga eftersom den innehöll en hel del purjolök och dessutom persilja och dill - det blir ju grönprickigt
Blanda ihop ingredienserna till glacen och pensla lammet med den. Värm bönorna i en kastrull tillsammans med finhackad gul lök, krossade tomater, tomatpure, vinäger, chilipulver, citronskal och hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.