Nej vad säger ni, ska vi inte ta och köra på medsenap till skinkan vi bjöd på igår. Håkan svor lite extra när han steg in i hallen i kväll, det var nämligen han som fick motvind på hemvägen, Anki fick däremot rulla hem i både medvindoch nedförsbacke - somliga har det förspänt
Blanda de olika senapssorternamed skalet från apelsin, honung och rom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram
Blanda vinägretten ochbönsalladen. Bönsalladen passar därför perfekt till dig som äter GI-kost. Bönorna trivs mycket bra tillsammans med avokado, tomat, rödlök och basilika i en enkel citron- och vitlöksvinägrett
Banda alla ingredienser och krydda med flingsalt och svartpeppar. Skär mango och avokado i tärningar. Allra godast blir salladen om du låter den stå ett par timmar innan servering, men vänta då med att tillsätta avokadon eftersom den lätt bli mörk, trist och väldigt kladdig
Det är högsäsong för dem just nu så de är extra saftiga och goda, med andra ord köp dem. Jag fick en kasse av Florida Grapefrukt med en lite godsaker i
Smaka av med salt och peppar. Häll av bönorna i ett durkslag och spola dem kalla och låt rinna av. Skala lök och vitlök, skiva löken fint och riv vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.