Blanda vinägretten ochbönsalladen. Bönsalladen passar därför perfekt till dig som äter GI-kost. Den här enkla och friska salladen är mycket mättande tack vare bönorna, som är väldigt proteinrika
Skär mango och avokado i tärningar. Filéa och tärna tomaten och (d v s skär bort kärnor och skal). Banda alla ingredienser och krydda med flingsalt och svartpeppar
Skölj salladen och lägg upp på ett fat. Lägg på tonfisk, skivad potatis och tomaten i bitar. Spola dem kalla och lägg på salladen tillsammans med skivad lök och äggen i klyftor
Nu har jag dammat av detta recept och räknat ut det enligt WW Flex. För att vara riktigt ärlig så snålade jag lite och hade inte lika mycket som receptet anger
Häll av och skölj kidneybönor och de blandade bönorna i ett durkslag. Krydda med salt och peppar. Skär halloumin i bitar och stek gyllenbrun och lite knaprig i olivolja
Blanda äggula, dill, senap och vinäger i en skål. Dela fänkålen på längden och skär bort rotstocken. Strimla fänkålen och äpplet tunt, gärna på mandolin
Åt den ljummen och den var då helt ok. Och tänker du på att äta enligt GI-metoden så är det lägre värde på avsvalnad potatis så det är ju en extra bonus då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.