Det här är en frågeställning som jag har funderat på sedan diskussioner om resistent stärkelse kom upp och ett par pusselbitar föll nyligen på plats som jag tror kan åtminstone vara en förklaringtill varför vissamänniskor upplever negativa symptom som utvecklas när de äter lågkolhydratkost och kom på en metod att äta lågkolhydratkost utan att få några problem med det
Blötlägg rispappreti några minuter, rispappret är väl kanske lite svårare atthittai små butiker men de blir ju inte gamla så jag brukar packa medmig en påse med kryddor, såser och annat som piggar upp matlagningen
Börjar det bli dags att baka saffransbullar. Minfavoritfyllning är vit choklad och mandelmassa. Jag ska försöka sätta igångmed det baket snart och frysa in en massa lussekatter
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härlighetenoch lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Om bottnen känns fuktig kan du grädda den ytterligare några minuterliggande upp och ner. Idag ska jag påbörja projekt ovanvåning här hemma och först ut är att försöka få skinnsoffanskinande ren (jag ska försöka sälja den nämligen)
lite salt och nymalen svartpeppar. 3 dl vetemjöl eller 1,5 dl vetemjöl och 1,5 dl grahamsmjöl. 2-3 msk kallt vattten. ca 200 g broccoli. 1,25 dl matlagningsgrädde. 3 dl riven ost, gärna ost medlite smak som prästost
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinenmed mörk, ljus ochvit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
I dag insåg jag att om man ilikhetmedmig, vill smaksätta glassen medcoulis, såser och annat, så sker detta lämpligast efter att glassen har fått börja frysa
) Bilden är gammal, ochtroligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att den tagitsinnan jag satteigångmedplastbantning av köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.