Det är ingen hemlighet att jag älskar krämiga gratängeroch jag gör dem i lite olika varianter. Har upptäckt att kålrabbi är jättegod att använda i gratänger,den är mild och fin
Strimla bacon och stek tillsammans med hackad lök. Blanda med pastan och broccolin och lägg i en form. Vispa ihop mjölk, ägg, ost, salt och peppar, och häll i formen
Blanda med pastan och broccolin och lägg i en form. 1Strimla bacon och stek tillsammans med hackad lök. 1Vispa ihop mjölk, ägg, ost, salt och peppar, och häll i formen
Blanda med pastan och broccolin och lägg i en form. 1Strimla bacon och stek tillsammans med hackad lök. 1Vispa ihop mjölk, ägg, ost, salt och peppar, och häll i formen
Viljar är galen i broccoli och fullkomligt mosar i sig den, det måste vara ett gott betyg. Skär broccolin i mindre buketter och koka mjuk men med tuggmotstånd i en kastrull
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.