Men den här pajen har ändå funnit sin väg till vårt matbord och den är riktigt god. Vi serverade den med en vinägrettslungad spenatsallad och ädelostdressing
Salt,peppar och oregano. 2 pkt bacon2 "nävar" broccoli (jag tog fryst)1 dl keso1 dl mjölk½ dl riven ost3 äggSalt,peppar och oreganoBlanda ingridienserna o tryck ut i en vanlig pajform
Hacka snabbt ihop till en pajdeg, helst i matberedare, och klä en pajform med degen. Jag använde fryst broccoli och lät den både tina och koka ur vattnet i stekpannan
Man kan variera i all oändlighet och pytsa i vad man känner för eller råkar ha hemma i kylskåpet. Degen gjorde jag förstås glutenfri - och den blev väldigt bra och hanterlig - men du kan välja din egen pajdegsvariant, vanlig eller glutenfri allt efter tycke och behov
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.