Servera köttfärslimpanmedkoktpotatis, gräddsås, ärter och gelé. Köttfärslimpa. Vispa ut vetemjöl med lite av grädden i en kastrull och låt det sjuda upp
Köttfärslimpan kan man ju smaksätta lite olika gång från gång, se här och här. Köttfärslimpa. Skala och strimla morötterna fint antigen med en kniv eller med hjälp av potatisskalaren
Jag valde att steka medpotatisklyftoroch morotsstavar och fick på så vis allt i samma form. Lägg på resten av köttfärsen och forma allt till en köttfärslimpa
4 900 g mjölig potatis 1/2 dl ströbröd 1 dl mjölk 500 g nötfärs 2 ägg 2 msk fransk senap salt och peppar Tzatziki 1 grönt äpple 1 msk riven pepparrot 2 dl matyoghurt (10 %) salt och peppar 125 g medelhavsmix (salladsblandning) Lägg till i inköpslistan
Tvätta potatisochsötpotatis, klyfta dem och lägg runt formen med färs. Lägg hälften av smeten i en avlång sockerkaksform, klicka ut Creme bonjour i mitten, fyll på med resten av färsen, platta till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.