Fläskfilé stod på menyn ikväll. Jag visste bara inte vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag det här supergoda receptet hos Matplatsen
Dela kycklingen, på längden ( interiktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
Skär ett snittikyckling o fyll med färskost. timjan. Den skrek skyn som blev över eftet kycklingen använder du till sås , tillsätt grädde , buljong , färsk timjan , salt o peppar
Har ni förresten provat baconlinda eran kyckling någon gång. Den senaste tiden har jag haft fullt upp i skolan och har därför inte kunnat eller haft så mycket inspirationtillmatlagning här hemma, därmed har jag inte heller haft så mycket nytt att dela med mig av på den fronten
Låt oxfilénligga framme i rumstemperatur i ett tag innantillagning. Rulla sidorna på bitarnai mald svartpeppar och lindain dessa i bacon och nåla fast baconet med tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.