Lägg en klick färskost på varje kycklingskiva. Lägg på kycklingen och tillaga i ugnen i ca 20 minuter. Rulla ihop och linda en baconskiva runt varje filé
Lägg rulladerna påpotatisbädden och strö över rosmarin. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Sätt ugnen på 225°. Lägg 1 tsk färskost på varje filé och rulla ihop dem
Lägg rulladerna påpotatisbädden och strö över rosmarin. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Lägg rulladerna påpotatisbädden och strö över rosmarin. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Desserten gjorde jag redan på onsdagskvällen, så den var klar. Recept på den kommer i nästa inlägg. Förrätten skulle vara superenkel var tanken, men eftersom Växjö inte dignade av fetaost i bit så fick jag lägga mycket tid på att leta, vilket gjorde att på den tiden skulle jag kunnat göra en ganska avancerad förrätt
Lägg rulladerna påpotatisbädden och strö över rosmarin. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Baconlindadekycklingrullader med morotstzatsikiFör 4 personer. Sätt ugnen på 225°. Lägg 1 tsk färskost på varje filé och rulla ihop dem
Sätt ugnen på 200 grader. När potatisen varit inne i ca 12 minuter tar du ut den och lägger kycklingdelarna direkt ovanpå. När kycklingen varit inne i ca 45 minuter tar du ut plåten och klickar på en klick citronsmör på varje kycklingdel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.