baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Servera medlaxfiléoch örtkryddad broccoli. Smaka av med salt, peppar och en nypa socker. Smält smöret i en panna med höga kanter, en wokpanna är perfekt
Panerad fisk i all ära men det kräver ju lite jobb och så drar ju paneringen åt sig en hel del fett vid stekningen, så får jag välja så blir det att steka på några laxfiléer när det ska ätas fisk och det ska gå fort
laxfiléer, portionsbitar. Servera fisken tillsammans med potatis, sås och ärter. Vanligtvis när vi “fuskar” med såsen till fisk så brukar vi använda Blå Bands Fisksås, men nu kände vi för att testa något nytt, vilket visade sig fungera riktigt bra
Igår var det mannen som stod för middagen och jag tror han blev inspirerad av den här rätten. Han var mega stolt och ville absolut att jag skulle ta fram kameran och ta en bild på hans mästerverk och här är resultatet
Baconlindad sparris, också ett måste och olika aromsmör. I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad
Smörj en ugnfast form och lägg ett lager med potatisskivor. tomat&medelhavsörter. Skala och hacka löken. Lägg i färsen, stek den tills den är grynig och genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.