Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i fem minuter.Koka upp grädde, socker och vaniljstången (skåra den på mitten och skrapa ur fröna, låt både frön och stång vara med).
I lördags hade jag inflyttningsmiddag för de som hjälpte mig att flytta. Mycket trevligt var det. Det blev champagne till fördrink och sedan blev det en tomatbruschetta till förrätt
Idag har jag haft några av mina kollegor här på lunchbesök. Och eftersom det inte händer varje dag så lyxade jag till det med efterrätt, mitt på en tisdag
Baileyspannacotta, 4 portioner3,75 dl vispgrädde2 gelatinblad0,75 dl Baileys1 tsk socker----------Hackad marsipan till garneringBörja med att lägga gelatinbladen i en skål med kallt vatten, låt dem ligga där i minst 5 minuter. Baileyspannacotta, 4 portioner
1. 5. F. e. b. 6. T. w. i. t. r. a. c. o. k. B. l. y. s. p. n. m. d. f. g. é. 0. D. j. å. A. h. ä. v. u. ,. ö. J. S. x. 4. -. K. 3. L. V. N. 2. /. H. G. P. , t. k o. c m. s t. d l
Baileyspannacotta med Daimkross 4-6 portioner. Tänk att det redan är lördag imorgon. Galet. Det är rätt mycket på jobbet just nu så dagarna går verkligen i rasande fart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.