Bak & chokladfestivalen 2014  – trendspaning: glutenfritt samt recept på glutenfria hallongrottor
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 120 g mandelmjöl
  • 2 tsk vaniljsocker (kan ersättas med 1 tsk vaniljpulver -min anm.)
  • 50 g strösocker (kan ersättas med kokossocker eller råsocker – min anm.)
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 100 g maizena
  • 30 g majsmjöl
  • 50 g hallonsylt (ersätt med 100g hallon som du långsamt kokar ned för att minska mängden vätska till ca hälften)
  • Gör så här:Värm ugnen till 200 grader Blanda samtliga ingredienser utom sylten til en deg.
  • Dela degen i 25 lika stora bitar
  • Rulla varje bit till en boll.
  • Tryck en lite grop i varje boll.
  • Lägg en lite klick sylt i varje hål.
  • Grädda i ugnen i ca 10 min Share this:Print

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.