Bakad potatis med crabfish- och kesoröra
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 bakpotatis
  • 12 crabfishpinnar
  • 11 msk stenbitsrom
  • 11 msk hackad rödlök
  • 11 dl keso naturell
  • 11 msk lätt crème fraiche
  • 11 msk pressad citron
  • 1 Lite citronpeppar
  • 11 msk hackad dill
  • 11 bakpotatis 2 crabfishpinnar 1 msk stenbitsrom 1 msk hackad rödlök 1 dl keso naturell 1 msk lätt crème fraiche 1 msk pressad citron Lite citronpeppar 1 msk hackad dillBaka potatisen i den vanliga ugnen (225 grader) ca en timme eller i en mikro i ca 10 minuter. Blanda ihop ingredienserna till röran och låt den gärna stå i kylen en stund Skär ett kryss i mitten av potatisen och kläm lite på den så lite av innehållet kommer upp. Servera med crabfish- och kesoröran och givetvis tomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.