Jag har alltså provbakat Risentas fröknäcke-bakmix och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag har inget emot att denna bakmix får vara mitt bidrag till fröknäcke-recepten ut på nätet
Du kommenterar med ditt Twitter-konto. E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). Dessutom är det glutenfritt, så det är ju verkligen ett plus =) Den här gången som jag bakade fröknäcket så hade jag i chiafrön istället för linfrön
Häll omedelbart upp på en plåt med bakplåtspapper, sprid ut till en tunn kaka med slickepott. Det går enklare om man lägger ytterligare ett bakpapper ovanpå och trycker ut jämnt med händerna
Dela degen i två delar och tryck ut på en plåt mellan bakplåtspapper med en kruskavel. Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags
Så lätta och så spröda knäcke, med en insats på ca 2 min (+40 min i ugn) och så har du dina hemgjorda knäckebröd redo för veckans frukost. Fröknäcke 1 plåt
Sedan tycker jag själv att det blir väldigt gott att toppa kexen med riven ost (fan som jag är av tyska käse-kürbiskern knäckebröd) så vill man kan man välja någon god ost och göra så, dock finns det en risk att det blir för salt om man utöver ost tidigare strött över havssalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.