220g ryggbiff50g strimlad isbergssallad 50g skivad selleri50g 1st skivad gulpaprika50g 1 st skivad och kärnfri plum tomat 50g hackad blomkål50g 1/2 dl mat extra 4 %1,5 dl vatten 10g 1 tesked dadel sirap eller honung (willy´s)3 matskedar balsamic vinäger1/3 tesked vitlökspulver 3 blad skivad basilikaNypa hackad korianderMalen svartpepparÖrtsalt. Värm en stekpanna med kokosfett, stek selleri och paprika i ca 4 minuter tills allt är mjukt, stäng av värmen och blanda i tomat, dadelsirap och balsamic vinäger, låt det stå på eftervärmen i ca 1 minut, krydda med vitlökspulver, malen svartpeppar och örtsalt
Blanda samman alla ingredienserna och din glaze är klar. Låt köttet ( i detta fall fläskkarré) grillas ett par minuter på varje sida innan du börjar pensla och fortsätt sedan pensla på i omgångar tills glazen tar slut
Här är mitt försök att återskapa den härliga glazen som de bakats i. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Glaze. Blanda allt till glazen i en kastrull och låt sjuda i ca 10 minuter tills glazen tjocknat något. När kycklingen varit i ugnen ca 25 minuter tar du ut den och penslar på glazen i ett tjockt lager på kycklingklubborna
Mirror glaze. 28 augusti 2016, 21. 24. Hej på er. Denna läckra glasyren måste ni bara prova. Lite svårt att fånga riktigt hur läcker den är på bild, men den blir spegelblank och nästan lite metallic
12 tablespoons balsamic vinegar. 12 pounds mushrooms, sliced 1/4 inch thick 2 tablespoons balsamic vinegar 1 tablespoon soy sauce (or tamari) 3 cloves garlic, chopped 1/2 teaspoon thyme, chopped salt and pepper to tasteMarinate the mushrooms in the mixture of the remaining ingredients for 30 minutes
Här är mitt försök att återskapa den härliga glazen som de bakats i. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
att fungera som glaze). Pensla köttbitarna med resterande glaze och servera med pommes. Moving on. Nu blir det lite mindre granskande reportage här på bloggen och mera MATGLÄDJE
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.