5 dl kokosmjöl. 5 dl kokosmjöl. I’m not gluten-intolerant, and despite the trend that’s ongoing, I don’t believe that the path to a perfect life is eliminating gluten
Tillsätt slutligen kokosoljan och soyamjölken och rör ihop det jämt. Här har ni receptet om ni vill prova att laga den (får me om ursäkt för iPhone bild)1 banan, 1ägg, 1/2dl kokos, 1dl siktat kokosmjöl, 1krm vaniljpulver, 1msk kokosolja, 1,5msk soya mjölk // Mosa bananen noga med en gaffel, vispa ihop den med ägget och kokosen. 1/2dl kokos. 1msk kokosolja
Tillsätt tomaterna, kokosmjölken & buljongtärningen. Den här sydafrikanska linsgrytan med banan och kokos är ett bevis på att god och nyttig vegetariska mat inte behöver vara varken dyr eller krånglig att laga
Jag började dagen idag med min nya favoritfrukost som har käkats flitigt denna vecka, len fryst yoghurt toppad med kokos och valnötter och under det gömmer sig en supersöt banan med pepparkakskrydda
Toppa gärna drinken med en klick vispad grädde, riven kokos, kakao-nibs eller hackade hasselnötter. Eller varför inte spetsa med 1 msk Malibu(kokosrom). 1 msk kallpressad kokosolja eller kokosgrädde. 1 tsk rostade kokosflingor/rivenkokos (kan uteslutas)
Gårdagens tjocka hjärtliga pannkakor…visst ser de väl smarriga ut. ll Ja vad mer kan man önska sig att tugga på en fredagskväll än riktigt enkla, tjocka, glutenfria, nyttiga och nygräddade små pannkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.