Saftiga chokladmuffinsmed hallon och bitar av banan. Just banan i kombination med banan är ju en klassiker men de syrliga hallonen gör muffinsen mer spännande och dem blir ännu godare
Vispa alla ingredienser utom banan och nougat till en slät smet. Rör ner bananmos och nougathack. Skeda upp i muffinsformar (jag använde mig av småbrödsformar som var lagom stora för min muffinsplåt som rymmer 12 halvstora muffins)
Ingredienser Portioner. 4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Dom här sötsakerna bakade jag häromdagen och fick en önskan från en i hemmet att göra chokladmintkrämen idag igen eftersom den är så himla god och det gjorde jag ju med glädje, det här är ett jättebra basrecept på muffins som är glutenfria, utan vetestärkelse och mjölk/laktos
Rör banan, socker och ägg till en nästan jämn smet. Tillsätt smält smör och filmjölk/gräddfil/mjölk. Blanda gärna ljus och/eller mörk choklad efter eget tycke och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.