Gör så härSätt ugnen på 150 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt, ca 30 x 40cm. Blanda alla frön och kärnor tillsammans med majsmjöl och salt i en bunke
Glutenfria våfflor – godare än originalet. Jag gillar knapriga våfflor med mycket smak och det tycker jag att mitt recept på naturligt glutenfria våfflor levererar
Sega, tuggiga och supergoda frukost- mellis- eller fikakakor. Du kan anpassa ingredienserna så att kakorna blir mer eller mindre söta och du kan byta ut kokosoljan mot osötat äppelmos eller mosad banan om du vill ha dom lite mindre energirika
Ikväll har vi bakat banankaka. Hej min vän. Hur mår du. Har du nån rolig plan för helgen. Här i Sollefteå är det marknadsmässa å tanken är att vi ska besöka den på lördagen
När det var dags för fredagsfika på jobbet bjöd jag på banankaka. Nyttig banankaka. en vanlig version med mjöl smör, socker och choklad och så en nyttig variant som jag trodde skulle ratas
Banankaka. Nyttig banankaka. För många år sedan fick jag ett tips från en läsare (tack Ylva. ) om att byta ut smöret mot äppelmos när man gör banana bread
) Så jag tog en glasyr som Tårtspecialisten använder till sin jättesmarriga banankaka. )BANANKAKA MED GLASYR (går bra att halvera receptet)5 st ägg. HÄR hittar du tårtspecialistens banankaka med glasyren 5 st ägg
Oftast när man tänker på banankaka så är det ju något som liknar en mjuk pepparkaka, men min idé när jag först gjorde den här var att det saftiga från bananen skulle uppväga att det blir lite torrare av att använda saffran, och det visade sig bli en riktigt bra kombo
Banankaka i långpanna ca 20 bitar. Den här kakan svängde jag ihop en kväll förra veckan när jag insåg att vi hade ett gäng bananer som höll på bli lite väl övermogna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.