Det här måste nästan vara det godaste jag någonsin bakat. Den är iaf definitivt den saftigaste, och måhända inte alltför nyttig, och trots att denhåller i evigheter i kylskåpet så varar den oftast inte särskilt länge
Hemligheten för att få till den perfekta banankakan är att inte använda elvisp till mer än det som står specifikt angivet och att använda riktigt bruna eller nästan svarta bananer
BANANKAKAN. Igår så cyklade jag hem till Jennifer för en kvällisdejt. Det innefattade, i vanlig ordning, prat om allt mellan himmel och jord och givetvis något ätbart
Banankakan blev hursomhelt jättegod. Så hände det då igen. Bananerna blev liggande lite för länge i fruktskålen, och kändes inte alldeles aptitiliga att äta som de var
Här har jag använt mig av smakkombinationen i en annorlunda version av den klassiska banankakan. I muffinsform och med lite frosting på toppen är den ganska olik den klassiska banankakan, men inte desto mindre god
Ytterligare en variant på jordnötskakor hittar du här, och föredrar du en mjuk kaka så tycker jag du kan testa bananmuffinsen eller banankakan, för bananer finns det också gott om i Kongo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.