Mixa mandel, valnötter ochsesamfrön till mjöl och blanda med övriga torra ingredienser i en bunke. Det här brödet är ett favoritbröd här hemma och det är perfekt att skiva upp och fylla frysen med
Jag och min sambo David åkte till Gävle redan i fredags för att åka till Proteinbutiken för att hämta lite bars och drickor som de var snälla nog att sponsra oss med
Rör ihop smör, florsocker och marsanpulver till fyllningen med elvisp till en slät smet. Dom är mina absoluta favoritbullar tillsammans med dessa Cinnamon Rolls
Fröknäcke med kokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Blåbäroch hallonpajskaka med kardemumma. Jag har smakat och bakat många pajer genom åren, men det slutar nästan alltid med att jag återkommer till denna bärpaj
Om jag hade en sån i min ägo skulle jag baka mina favorit-långpannekaka medblåbäroch kardemummakrisp som jag sen skulle njuta av en bit ute i solen med en god kopp te
Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpaj och inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten och laktosfri variant
Ett mycket gott surdegsbröd, med både frukt och rostade frön. Jag bakar numera aldrig med recept, men efter jag bjudit några vänner på det här brödet så lovade jag att göra ett recept, och här kommer det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.