Självklart kan man smaksätta det om man vill, med lite äpplen och kanel, en bit dumle, en klick vaniljsås eller vad man nu känner för – men de är också ljuvliga precis som de är
Rulla varje degbit till långa rullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rulla varje degbit till långa rullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Rör ner kesella, vanilj, salt, fett och mjöl blandat med bakpulver. Prova med en sticka. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter, gärna med löstagbar botten
Så med hjälp av Google hittade jag denna kaka och översatte receptet till svenska. Vispa ihop philadelphiaost, marshmallowfluff och vaniljsocker med elvisp till en fluffig smet
Bryt sönder chokladen och smält den över svag värme i vattenbad med kokosfettet. Tillsätt sedan chokladsmeten med en tunn stråle, lite i taget, och vispa kraftigt samtidigt
Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.