Smaskig hamburgare på Bun Meat Bun. Nuförtiden finns det ju många andra alternativ när det kommer till hamburgare och snabbmat än de stora kedjorna och för några veckor sen testade vi hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun i Farsta när vi var hemma hos några vänner
instagram 100kitchenstories. Har ni någonsin hört talas om Meet free Monday. Det är ett koncept som syftar på att man en dag i veckan, på måndagar, ska äta mat helt fri från kött
Det har öppnat ett ställe som serverar baobuns nära min kompis här i Milano. Och sedan hon berättade det för mig, har jag inte kunnat släppa tanken på att göra just baobuns - eller steamed buns/ångade bröd - själv
Idag är det kanelbullens dag. Jag valde att bjuda på no-bake protein kanelbullekex. No-bake betyder att man behöver inte grädda dem i ugnen och de här går faktiskt jättefort att laga, förutsatt att man har alla ingredienser hemma
Ett asiatiskt bröd, istället för det mexikanska tortillabrödet eller vårt korvbröd. Funkar att fylla med det mesta och mest klassiskt är långbakat sidfläsk
Blanda ingredienserna till marinaden. Dela upp i två bunkar. Massera in marinaden i fläskfärsen och fläskkarrén var för sig och låt marinera, helst ett dygn i förväg
Chiafrön kan användas till så mycket annat än bara puddingar och i smoothies. I dessa bröd blandade jag detta superfrö tillsammans med en annan supefood, baobab
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.