BarillaSpaghettiEko. Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Lyft av stekpannan från värmen och tillsätt peston samt lite av det varma kokvattnet för att det ska gå lättare att blanda pastan med såsen
Häll av spaghettinoch ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans medPestoallaGenoveseoch zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Koka Bavette Barilla i rikligt med saltat vatten. Tillsätt PestoallaGenoveseBarillaoch tomatbitar. Häll av vattnet när pastan är al dente och blanda med såsen
Skala dem sedan och kör dem i mixern med olja, PestoallaGenoveseBarilla, crescenza-ost och mjölk. Smörj en ugnsform och varva fyra skikt med okokta lasagneplattor Lasagne Barilla, potatis- ochpestosåsenoch grönsakerna
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Koka spaghettin al dente. När det är mycket på jobbet är pastan min bästa vän, och denna med krämig (men inte för krämig sås), zucchini och kallrökt lax känns riktigt fräsch god efter en lång dag på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.