Alltid velat prova att göra egen pasta, men då jag inte mår bra av allt mjöl så blir det aldrig. Snubblade över ett recept på glutenfri hemmagjord pasta härom dagen och kände att jag måste testa
Pastan är ICA. ) Rör om i den heta pastan och avsluta med att ringla lite tryffelolja över. s naturligt glutenfria och till två portioner färdigkokt het pasta tog jag 2 msk pesto arrabiata och ca 3 msk krossade tomater (ekologiska eller Polpa)
Häromdagen serverades den här goda pastarätten till lunch härhemma. Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver och bacon
Placera skinkan på en plåt som täckts med bakplåtspapper och låt den bli knaprig i ugnen på 120 °C. Koka Barilla Penne Rigate i rikligt med saltat vatten tills den är ”al dente”
Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesan och en god kryddblandning
Nu är det bara att baka ut pastan på det vis du vill - till lasagne plattor eller spagetti o s v. Det går att kavla ut degen riktigt tunt och sedan skära till den form av pasta som önskas, men det absolut bästa är naturligtvis om man har en pastamaskin att använda sig av
Hallå. Nu tycker jag det är dags för lite uppdatering och ett gott recept igen, eller vad säger ni. Den kära köttfärssåsen som smakar precis som den man fick i skolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.