Ibland undrar jag hur mycket tid jag hade lagt på matlagningen om jag inte haft min stora familj. Intemindretid än jag gör, i varje fall - den saken är säker
Den här rätten är en riktigräddareinöden. Billig, enkel och snabb att tillaga, nyttig, god och mättande, funkar bra att ha med i matlåda och värma på dagen efter
Mitt nya favorit snack, minräddareinöden var född ❤️. Eftersom jag inte äter mjölkprodukter främst för att jag har MS vilket är en autoimmun sjukdom och jag måste hålla inflammationerna nere så är tyvärr inte yoghurt eller kvarg ett snack alternativ för mig
Efter att SJ bjöd på en heldagsresa på ”snabbtåget” var vi ganska möra igår kväll. Det fanns så mycket som vi hade tänkt att göra som blev helt uteslutna under gårdagens omständigheter
Med inspirationhärifrån, tillreddes dessa fräscha finafiskbiffar. Tillsatte en mix av de färska örter som faktiskt lever och frodas imin vård, och det blev somrigt och gott
Stek lök, selleri och morötter i olja tills grönsakerna fått en fin färg. Blanda och fräs färsen i en stor stekgryta, häll av fett om det blir överskott
Koka Barilla Penne Rigateirikligt med saltat vatten tills den är ”al dente”. Tillsättchili (halverad och strimlad), oliver och krydda med salt och peppar från pepparkvarn
Nu tycker jag det är dags för liteuppdatering och ett gott recept igen, eller vad säger ni. Den kära köttfärssåsen som smakar precis som den man ficki skolan
Världens bästa räddarei vardagen när maten ska komma på bordet snabbt och fylla hungriga barnmagar. Tabbouleh är en härlig och matigvegetarisk sallad med couscous som grund
Jag inser att mitt problem är något ovanligt. Och ganska lyxigt. Men likafullt är det ett problem, och inte sällan slutar det med att jag överger minständiga paroll ilivet
Krämig och väldigtlyxig tycker jag. Ingredienser. Smör till formen. Stek på köttfärsen så att den får färg och häll i pastasåsen, vitlöken och sambal oelek
Fräs falukorven iskivori hälften av smöret i en stekpanna. Tag upp och lägg åt sidan. Fräs vitlök, curry, timjan, kokos och gul lök i resten av smöret samt fettet som blev kvar i pannan i pannan
Här kommer en favoritirepris. En krämig och god pastasås med fläskfilé. Rätten är mycket lättlagad och fläskfilénblir så mycket godare än att bara steka upp itråkigaskivor
Nöden är uppfinningarnas moder – så även vad gäller denna liteovanligakombination. Hemkommen från sportlovet i Alperna var kylen märkbart tom med bara några skvalpande halvledsna grönsaker
Läs vidare för hela receptet. ½ dl redning. smör och rapsolja för stekning. Tillagning. (Barilla pasta). Tillsättmatlagningsgrädde, crème fraiche samt alla kryddor och blanda väl
Jättegod middagidag. Dock orkade jag inte vänta på att köttet skulle bli helt klart och eftersom det är fläskkött sitter jag här och är orolig för att ha fått galna-gris-sjukan eller något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.