Ja ungefär, det blir ändå lite olika varje gång när man smakar av och tillsätter, smakar av och tillsätter lite till… och smaken är ju som baken så gör efter din egen
För att dra ner på kostnader drar man ner på ägg och grädde och gör på mjölk och mjölkpulver istället och då är det svårt att få till den där krämiga konsistensen
Till det, dippen somgör volter i munnen. Jag har väl inte direkt letat ihjäl mig på stadens alla restauranger, men hur som helst har jag inte ätit det sedan dess
I "Cider boken" står det att man ska vänta två dagar innan man tillsätter den, jag började göra förkulturen på morgonen och tillsätte jästblandningen samma kväll
Det finns såklart ett utbud av ”finare” köpe-köttbullar somman kan välja exempelvis Stensåkra som säljs i mindre förpackning och är himla goda att skiva till smörgåstårtor eller ha kalla som fyllning i baguetter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.