Järpar i gräddsås. Ta upp järparna och koka ur pannan med grädde och kalvfonden till såsen. Forma färsen till järpar och stek gyllenbruna i en klick smör på medelvärme, ca 2 minuter på varje sida
Idag blev det järpar inlindade i bacon vilket var hur gott som helst. Baconinlindade järpar. Forma färsen till avlånga järpar och linda sedan runt en baconskiva
Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater. Färsk basilika. Skär upp tomaterna och plocka av lite basilika blad och lägg ner i en bunke
Till biffarna serverar vi ugnsrostade rotsaker och en kall sås med smak av basilika och vitlök. Mängden basilika i såsen får ni själva smaka er fram till, vi gillar basilika så vi drar en hel del blad så att det verkligen smakar
Forma färsen till järpar och stek gyllenbruna i en klick smör på medelvärme, ca. Ta upp järparna och koka ur pannan med grädde och kalvfonden till såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.