Jag tänkte tipsa om en enkel maträtt såhär i sommartider och nu när kryddlandet har växt upp lite…eller det räcker att de färska kryddorna på ICA finns=) Jag pratar om pasta med hemgjord basilikapesto med pinjenötter
Foto. Mia Hagenmalm. Idag har jag fäktats med små envisa blomflugor-fuktflugor-bananflugor. Gah. De är överallt i mitt kök, ett helt gäng små äckliga ligister till flugor
4-5 msk basilikapesto. 4-5 msk basilikapesto. Här kommer ett recept på en löjligt enkel pastarätt som både går fort att göra samt smakar fantastiskt gott
Basilikapesto (grön pesto). Torsdag kväll igen, veckorna rusar fram och pausknappen funkar inte. Hade gärna stannat lite nu en solig vårdag och njutit lite längre
Kanske jag hade gjort en plankstek om det inte vore för att mannen bjöd på plankstek med en entrecote täckt av basilikapesto förra helgen, men som det ser ut nu vet jag inte vad det blir för gott till kvällen
1 stor burk Pesto alla Genovese (basilikapesto). 1 stor burk Pesto alla Genovese (basilikapesto). Pasta Pesto Genovese och persiljebakad sweet chilikyckling
Häll ner resten av ingredienserna, förutom den färska basilikan och basilikapeston. Ta av från plattan och rör ner den färska basilikan och basilikapeston
1-2 dl basilikapesto. 1-2 dl basilikapesto. Det som är så bra med smörgåstårta är att man kan använda i princip vad som helst som finns i kylskåpet, röra ihop och fylla i en tårtbotten
I de fyra vita skålarna ses olivtapenade, basilikapesto, svarta oliver och inlagda gröna oliver. Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.